Már nem Dzsudzsák a legjobb (Fotó: NSO)
A FIFA-játékokban hosszú évek óta a legjobb magyar futballista Dzsudzsák Balázs, aki 80 körüli értékelést szokott kapni.
A futballszimulátort jövő héten kezükbe vevő magyar rajongók azonban szomorúan konstatálhatnak majd egy meglepetést: ebben a játékban nincs benne Dzsudzsák.
Az arab emírségekbeli al-Vahdához szerződő légiósunk együttese ugyanis nincs benne a játékban,így a ballábas szélsővel kizárólag a válogatottban rúghatjuk a labdát, esetleg egy kis trükkel a menedzsermódban, ám az Ultimate Teamben nem lesz megtalálható.
Ez pedig azt jelenti, hogy egyelőre nem is ismert Dzsudzsák értéke, a legjobb magyar jelenleg Nikolics Nemanja – az egyetlen, aki aranykártyát kapott a mieink közül, azaz az egyetlen, aki elérte a 75-ös értéket.
A dobogóra még Szalai Ádám (74) és Huszti Szabolcs (74) fért fel, a legjobb kapusunk pedig Gulácsi Péter (73). Összesen 21 futballistánk lesz megtalálható a FIFA 17 Ultimate Team játékmódjában.
A leggyorsabb magyar Bese Barnabás, a legjobban lövő Nikolics, a legjobban passzoló Huszti, a legjobban cselező Nagy Ádám, a legjobban védekező Kádár Tamás, a legerősebb pedig Guzmics Richárd lett.
Magyarok a FIFA 17-ben (Fotó: futhead.com)
Forrás NSO