„Jó kapcsolatot ápolok az edzővel, lelket öntött belém, bízik bennem, és megadta a lehetőséget. Nála ez volt a második pályára lépésem” – mondta Robert De Zerbiről Balogh Norbert DIGI Sport heti olasz összefoglalójában.
Baloghnak az volt a feladata a meccsen, hogy egy az egyeket harcoljon ki, illetve labdát tartson meg. A csatár elmondta, hogy a szünetben megdicsérte őt edzője, a második félidőben pedig a fáradtság miatt cserélhette le a tréner.
Balogh szerint felfoghatatlan érzés volt pályára lépni a Juventus ellen, de nagyon jó hangulatú meccset játszott a két csapat. „Dani Alves ellen tartottam meg, vezettem a labdát. Két évvel ezelőtt még csak a tévében néztem, és azt mondtam, »Édes Istenem, bárcsak játszhatnék ellene!«”
A magyar csatár elmondta korábban bántotta, hogy érzi a bizalmat, de eddig nem tudott úgy teljesíteni, ahogy szeretett volna, ugyanakkor reméli, hogy a Juventus elleni meccsen egy kicsit sikerült ebből visszaadnia, és bízik benne, hogy így folytatja a jövőben.
Megszólalt a műsorban Nagy Ádám is, aki a Bologna tagjaként lépett pályára az Internazionale vendégeként az 1–1-re végződő bajnokin.
„Fantasztikus érzés volt, hogy a San Siróban pályára léphettem, mert én korábban még nézőként sem voltam ott. Minden játékosnak azt kívánom, hogy játsszon benne, mert varázslatos a hangulat” – nyilatkozta Nagy Ádám, aki szerint az olasz bajnokság színvonala alapból magas, a Napolihoz, Interhez hasonló csapatok elleni meccsek pedig igazi csemegék.
Nagy elismerte, hogy az Inter ellen nem tudott annyit hozzátenni a csapat játékához, amennyit szeretett volna, viszont fizikailag „nem vészesen” sokat vett ki belőle a találkozó.
Forrás NSO