A PSG nagyon sokáig Cristiano Ronaldót akarta megszerezni, azonban miután kudarcot vallottak a portugállal, Neymar lett az új kiszemelt.
Neymarhoz közel álló források szerint idén nyáron egészen közel álltak a párizsiak a brazil megvételéhez, melyben az is segíthet, hogy Marquinhos, Lucas Moura és Thiago Silva már a fővárosiakat erősíti, márpedig ezekkel a játékosokkal igen közeli a viszonya a Barcelona klasszisának.
Ne legyen kétség afelől sem, hogy a PSG mindent megadott volna Neymarnak, amit csak kér - nem beszélve a Messiéhez hasonló fizetésről sem. Végül mégis elutasította a franciákat Neymar, hogy 2021-ig aláírjon a Barcelonába, ahol körülbelül 40 milliót keres évente, de érdemes hozzátenni, hogy a franciák érdeklődését kihasználva tudta alaposan felsrófolni a fizetését a brazil.
Értesüléseink szerint azonban nem mondott le Neymarról a PSG és a szerződésében foglalt horrorisztikus, 222 millió eurót is kifizetnék a párizsiak, csak a brazil az övék lehessen. A katalánok azonban biztosak benne, hogy meg tudják tartani csatárukat.

Forrás Goal.com